iPhone 8 Plus


iPhone 8 Plus har precis som iPhone 8 en relativt oförändrad design men det finns ändå förändringar. Telefonerna har nu en baksida, täckt av ett lager glas och på denna baksida hittar du numera dubbla kameralinser.
iPhone 8 Plus har en LCD display på 5,5 tum och har 1080×1920 pixlar. Pixeltätheten ligger på 401 ppi. Den har alltså en display lämplig för multimedia konsumtion.
Denna smartphone har en främre fingeravtryckläsare, snabbladdning, trådlös laddning och den har en IP67 Certifiering vilket medför att den tål att vistas på 1 meter djupt vatten i upp till 30 minuter.
Den har ett Ram minne på 3 GB och internminnet är på 64 eller 256 GB men den saknar plats för MicroSd kort.
Den drivs av en sexkärnig Apple A11 Bionic processor.



På baksidan sitter dubbla kameror på 12 Megapixlar och dessa har autofokus, 2×Optisk Zoom samt fyra LED blixtar. Den främre kameran är på 7 Megapixlar.
Det inbyggda batteriet är på 2675 mAh och stödjer snabbladdning och trådlös laddning vilket är bra.
Som vanligt har den betydligt svagare prestanda än de närmaste konkurrenternas flaggskepps mobiler och det är förstås synd. Specifikationerna är dock inte alltid allt utan det är också viktigt att mobiltelefon är bra optimerade så att allt flyter på bra när man använder den.
Om du vill ha en iPhone med stor display är detta det något billigare alternativet.
Man betalar tyvärr mycket för märket och om du valde en smartphone från en annan tillverkare skulle du få mer specifikationer för pengarna.
Köp aldrig din nya smartphone på impuls utan fatta alltid ett genomtänkt beslut baserat på hur du använder din smartphone. Vilken mobil passar just dig allra bäst? Många kollar aldrig upp vilka specifikationer och funktioner en mobil har och riskerar därmed att skaffa en telefon som inte riktigt orkar med i längden.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Xiaomi Mi 10 Pro

När är det dags att byta mobiltelefon?

Tips och tricks. Utvecklarläget.