Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 10 mars 2015

Samsung Galaxy J1Samsung Galaxy J1 är Samsungs senaste lågbudgetmobil. Den kommer snart att släppas till försäljning i Sverige. Priset är ännu okänt men en gissning är att den kommer att kosta strax över tusenlappen.
Samsung Galaxy J1 är en liten knubbig och kompakt smartphone med en bekant Samsung design. Den fysiska hemknappen är som vanligt placerad i mitten under displayen och den har en touchknapp på vardera sidan. Telefonen är tillverkade i plast och runt dess kanter löper en ram av falsk chrome. Alltså exakt som hos tidigare telefoner från företaget.
J1 är 129 mm hög och 68,2 mm bred. Tjockleken ligger på 8,9 mm.
Denna 3G mobil har en display på 4,3 tum. Displayen har låga 480×800 pixlar.
Den har 512 Megabyte i Ram minne samt drivs av en dubbelkärnig Cortex A-7 processor på 1,2 Ghz. Detta är med andra ord knappast ett kraftmonster så du som vill använda din smartphone för att spela spel och titta på film bör leta efter en annan smartphone. Den här mobiltelefonen möjligen duger till dig som mest använder din mobil för att ringa.
Internminnet är på 4 GB men en stor del äts upp av förinstallerade appar och av själva operativsystemet. Man kan dock öka minneskapaciteten med ett minneskort på upp till 128 GB men där kan du inte spara spel eller appar.
På baksidan sitter en 5 Megapixel kamera.
Batteriet är på 1850 mAh.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar