Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

onsdag 11 mars 2015

Huawei Honor 6 PlusHuawei Honor 6 Plus är en enkelt designad smartphone som har hämtat inspiration från både Samsung Galaxy Note 4 och Iphone 5s. Den är tillverkad av glas och plast. Det finns ett lager glas både på framsidan och baksidan. Runt telefonens kanter löper en ram av aluminium imitation. På baksidan sitter två kameror på 8 Megapixlar och tanken med det är att man ska kunna ställa om fokus på bilden man just har tagit. Alltså ändra i efterhand. Samma funktion som finns i HTC One M8.
Huawei har även satt in dubbla sim kortplatser vilket är bra för dig som ofta reser mellan två olika länder. Eller för dig som vill använda din smartphone både privat och i jobbet.
Huawei Honor 6 Plus är en phablet med bra specifikationer. Vad sägs om ett Ram minne på 3 GB och en åttakärnig HiSikicon Kirin K925 processor på 1,8 Ghz? Processorn erbjuder en hög prestanda som ger en mycket smidig och snabb upplevelse. Dessutom är batteriet på hela 3600 mAh vilket är ett av dom största batterierna på marknaden. Men om man letar lite kan man naturligtvis hitta större batterier.
Detta batteri räcker från en till en och en halv dag på en laddning.
Denna phablet finns i två olika varianter. Den ena med ett internminne på 16 GB och den andra med ett internminne på 32 GB. Minneskapaciteten går att utökas med ett minneskort på upp till 128 GB.
Displayen är på 5,5 tum och har 1080×1920 pixlar och detta innebär att det är en HD display. Allt på den stora skärmen blir med andra ord skarpt och klart med en bra färgåtergivning.
Om du vill ha en billig smartphone med topp specifikationer är denna telefon ett bra alternativ. Priset på varianten med 16GB internminne landar på 3200 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar