Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

tisdag 24 februari 2015

ZTE Nubia Z7 Mini


ZTE Nubia Z7 Mini är en smartphone som hamnar i budgetsegmentet. Det är en telefon som ger mycket för pengarna. Priset landar runt 2500 kr och till det priset får du en fin design och bra prestanda.
ZTE Nubia Z7 Mini är tillverkad av ett matt plastmaterial som inte bara gör telefonen fin utan också förhindrar fingeravtryck. Den finns i färgerna svart, vitt, rött, grönt, blått och gult.
Man kan se att mobiltelefonen har skarpa kanter på baksidan av telefonen men detta påverkar inte känslan när man håller i den.
Z7 Mini är 140,9 mm hög och 69,3 mm bred. Vikten ligger på 143 gram. Med en tjocklek på 8,2 mm har den en relativt tunn konstruktion.
Displayen är på 5 tum och har 1080×1920 pixlar vilket är mycket bra. I och med det är displayen på samma nivå som många betydligt dyrare mobiltelefoner.
Detta lilla kraftpaket drivs av en fyrkärnig Snapdragon 801 processor på 2,0 GHz samt har ett Ram minne på 2 GB. Internminnet är på 16 GB men minneskapaciteten går att utöka med ett minneskort på upp till 64 GB.
Huvudkameran på 13 Megapixlar har autofokus och LED blixt.
Batteriet är på 2300 mAh.  Bakstycket går att ta loss men själva batteriet är fastmonterat vilket gör det svårt att byta när det har blivit dåligt efter några års användande. Många byter dock mobil eftetefter två till tre år så det är nödvändigtvis inget problem.
Processorn fungerar bland annat väldigt bra när man spelar spel och surfar på nätet.
Denna smartphone passar dig som vill ha en bra smartphone till ett bra pris men samtidigt inte bryr sig så mycket om märket på din mobiltelefon.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar