Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets

Smartphones, mobiltelefoner, mobiler, phablets
MobilExperten

lördag 21 februari 2015

HP Slate 6 Voicetab 2HP Slate 6 Voicetab 2 är en stor phablet med en display på 6 tum och 720×1280 pixlar. Displayen är helt okej med en bra betraktningsvinkel.
Telefonen är 165,1 mm hög och 83,2 mm bred men den är endast 9 mm tjock. Vikten ligger på 160 gram. HP Slate 6 Voicetab 2 är alltså överraskande lätt lätt med tanke på hur stor den faktiskt är.
Just den tunna designen gör denna phablet skön att hålla i handen trots dess storlek.
Byggkvaliteten är väldigt bra även fast Slate 6 Voicetab 2 helt är tillverkad av plast.
Den drivs av en fyrkärnig Marvell PXA1088 processor på 1,2 Ghz. Ram minnet är på 1 GB och internminnet är på 16 GB men den har plats för ett MicroSd kort på upp till 64 GB. Mobiltelefonen känns något långsam emellanåt men den klarar av lite enklare applikationer och spel.  Den klarar däremot inte riktigt av lite mer krävande spel. Kameran är på 8 Megapixlar och har autofokus och LED blixt.  Kameran är godkänd men är knappast den bästa på marknaden.
Batteriet är på 3000 mAh vilket är en normal storlek med tanke på mobilens storlek.  Större mobiltelefoner behöver större batterier.
Denna phablet är ett billigt alternativ för dig som vill ha en mobil med stor skärm och kan bortse från att din telefon inte är ett kraftpaket.
Priset hamnar runt 2000 kr och det betyder att denna phablet har ett bra pris. Det är svårt att hitta en phablet i samma prisklass. Dom flesta kostar några tusenlappar mer.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar